Anlık Bildirim

Akıllı ana ekran uygulaması Aviate beta sürümden çıktı

Akıllı ana ekran uygulaması Aviate beta sürümden çıktı

Akıllı özellikleri ile dikkat çeken ve yıl başında Yahoo tarafından satın alınan Android ana ekran uygulaması Aviate, beta sürümden çıkarak indirmeye sunuldu.

Daha sade, daha kolay erişilir ve daha hızlı bir ana ekran sunmayı vaad eden uygulama bazı akıllı özelliklerle de donatılmış. Uygulama konuma, harekete ve günün farklı saatlerine göre belirlediğiniz farklı uygulama ve içerikleri ana ekrana koyabiliyor. 

Örneğin sabah uyandığınızda kaç saat uyuduğunuz hesaplanırken, hava durumu ve günün ilk haberleri size sunuluyor. Veya iş yerine gittiğinizde işinizle ilgili tüm uygulamalar ve akıllı ajanda özellikleri hazır hale geliyor. Kulaklık taktığınızda ise müzik uygulamaları karşınıza geliyor ve dinlediğiniz sanatçı ile ilgili internetten bilgiler derliyor. Ayrıca hava değişimlerinin anlık bildirimi, günlük arka plan değişikliği de dinamik olarak yenilenen fonksiyonlar arasında. 

Android platformunun en iyi ana ekran uygulamalarından birisi olarak gösterilen Aviate doğal olarak Yahoo servislerini ve uygulamalarını ön plana çıkarıyor. Bununla birlikte farklı bir ana ekran uygulaması denemek isteyenler için ideal. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim