Anlık Bildirim

Akıllı telefonlarla rüzgar ölçümü için yeni bir alternatif: Skywatch Windoo

Uygulama temelinde yaptıklarını harici aksesuarlar yardımıyla bir üst seviyeye taşıyan akıllı cep telefonları, bu sayede her alan ve ihtiyaç doğrultusunda özelleştirilebiliyorlar. Karşımıza çıkan son ürünlerden Skywatch Windoo ise, rüzgar ölçümü noktasında yeni bir alternatif getiriyor.

Daha önce haberini yaptığımız Vaavud'a oranla çok daha modern ve her şeyden önemlisi taşınabilir bir gövde formuyla hazırlanan Skywatch Windoo, akıllı telefonlara standart kulaklık girişinden bağlanıyor ve bünyesinde yer alan ufak pervanenin yardımıyla ortamın rüzgar hızını ölçebiliyor. Aynı zamanda bazı sensörleri ile kişilere sıcaklık, nem ve basınç bilgilerini de verebilen 38 gramlık cihaz, bataryasız çalışma gösteriyor ve özel uygulamasının (iOS - Android) yardımıyla verilerini sosyal medya ağlarına da aktarabiliyor. Firma tarafından belirtildiği kadarıyla 150 km rüzgar hızına kadar ölçüm yapabilen Skywatch Windoo, beraberinde şık bir taşıma kılıfı da getiriyor.

Bu ay içerisinde barındırdığı sensör sayısına bağlı olarak 3 farklı versiyon halinde satışa çıkacağı belirtilen Skywatch Windoo, 66$, 89$ ve 111$ fiyat etiketlerine sahip olacak. Kısa tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

 
Akıllı telefonlarla rüzgar ölçümü için yeni bir alternatif: Skywatch Windoo
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim