Anlık Bildirim

Alt seviye Galaxy Note 3 yolda olabilir

Alt seviye Galaxy Note 3 yolda olabilir

Samsung'un gelişmekte olan ülke pazarlarına yönelik daha düşük donanıma sahip Galaxy Note 3 versiyonu planladığına dair iddialar, Galaxy Note 3 lansmanından hemen önce gündeme gelmişti. Güney Kore medyası bu iddia üzerinde oldukça ısrarlı.

Güney Kore'den gelen yeni bilgilere göre Samsung, uygun fiyatlı Galaxy Note 3 modeli için çalışmalarını devam ettiriyor ve modelin Kasım ayı itibariyle piyasada olması bekleniyor. Samsung, orijinal Galaxy Note 3 satışlarını baltalamamak için ucuz versiyonu bir miktar daha geciktirdi.

Peki bu Galaxy Note 3 versiyonunda neler kırpılacak? Kaynaklar ilk olarak ekran teknolojisinin LCD olacağını belirtiyor. İkinci olarak ise arka kısımda 8MP çözünürlükte bir kamera sensörü yer alacak. Note serisini öne çıkaran S-Pen olduğu için ucuz versiyonda da bu teknolojinin devam edeceği ifade ediliyor. Bunun dışında ne tür kırpılma olacağı ve fiyatın hangi seviyede olacağı bilinmiyor.

Uygun fiyatlı Galaxy Note 3 modelinin gelişmekte olan ülke pazarlarında nasıl bir ilgi toplayacağı merak konusu. Ancak yazılım özellikleri sayesinde ucuz Galaxy Note 3 modelinin kırpılmış donanımı göz ardı edilebilir.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1353 kez okundu.
33 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim