Anlık Bildirim

Altec Lansing, kameralı DJ kulaklığını görücüye çıkarttı

CES 2016 fuarında tanıtılan onlarca ürün arasında sıyrılmayı başaran Altec Lansing, kamera yerleştirdiği DJ kulaklığı ile ilginç bir deneyim sunmayı hedefliyor, DJ'in görüş açısı sürece dahil oluyor.
Ses teknolojileri konusunda uzun yıllardır sektöre bulunan Altec Lansing, CES 2016 kapsamında bünyesinde yer alan kamerasıyla rakiplerinin önüne geçen yeni kulaklığı DVR DJ-Style'ı tanıttı.
Dış tasarımı itibariyle standart bir kafa üstü kulaklık gibi görünen Altec Lansing DVR DJ-Style, 40mm'lik sürücüleri içerisinde ufak bir kamera birimi taşıyor ve bu sayede canlı müzik oluşturma aksiyonunu kayıt altına alabiliyor. WiFi teknolojisi ile Full HD çözünürlükteki 30 fps kayıtları dışa aktarabilen ya da microSD hafıza (32Gb destek) kartında depolayabilen kulaklık, gerekli bütün kontrolleri sürücüleri üzerinde taşıyor ve firma tarafından belirtildiği kadarıyla lityum iyon bataryasıyla 8 saat batarya süresi ortaya koyabiliyor.
Dahili mikrofonuyla telefon görüşmesi için de kullanılabilen kameralı kulaklık Altec Lansing DVR DJ-Style, eğlece ortamlarına DJ'lerin görüş açısını dahil ediyor ve 200$ fiyat etiketiyle 2016'nın ikinci çeyreğinde satışa çıkıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim