Anlık Bildirim

Amerikan sivil savaşını yeniden yaşayın

 90’lı yıllarda adından sıkça söz ettiren Amiga oyunu ‘The Bluecoats-North vs South’ Microids Games tarafından mobil platform için tekrar geliştirilerek geçtiğimiz günlerde Appstore’da 3,99$’lık fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Mobil cihazlar için yeniden optimize edilen oyun geride bıraktığı günlerinden hiçbir şey kaybetmeden Amerikan sivil savaşını mobil platforma başarılı bir şekilde taşıyor. Dokunmatik ekran için tasarlanmış kolay kontrol yapısı, kaliteli grafikleri, eğlenceli animasyonları ve etkileyici sesleri ile karşımıza çıkan oyunda amacımız Amerika topraklarını fethetmek. Amerikan iç savaş ordularından birini seçerek başladığınız oyunda çeşitli zorluk seviyeleri oyuncuya sunulmakta. Bölgelere ayrılmış haritalar üzerinde askerlerimizi yönlendirdiğimiz yapımda gerçek zamanlı meydan savaşlarına da tanıklık ederken tren kovalamaca ve kale baskınları gibi mini oyunlarla da karşılaşabiliyoruz. 

Amerika topraklarını fethetmek ve savaşın kaderini değiştirerek kendi hakimiyetinizi kurmak istiyorsanız The Bluecoats-North vs South’a buradan ulaşabilirsiniz.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim