Anlık Bildirim

Android uygulamalarına ne kadar ödediğinizi görebilirsiniz

Yıllardır Android hesabınızda belki de yüzlerce uygulamayı kurdunuz ve sonra sildiniz. Belki de bir o kadar da satın aldınız. Peki bugüne kadar Android mağazasına ne kadar ödediniz?

Yıllardır Android hesabınızda belki de yüzlerce uygulamayı kurdunuz ve sonra sildiniz. Belki de bir o kadar da satın aldınız. Peki bugüne kadar Android mağazasına ne kadar ödediniz? Cevabı bu uygulamada.

My Paid Apps adındaki uygulama, Android hesabınızda bugüne kadar hangi alışverişi yaptıysanız, tarihi ile birlikte listeliyor. Buna filmler ve kitaplar, ayrıca uygulama içi alışverişleriniz de dahil.

Uygulamaya geniş bir yetki vermeniz gerekiyor zira diğer türlü veri toplaması mümkün değil. Geliştirici sadece para harcanan uygulamaları görebilmek için verileri kullandığını belirtiyor. Dilerseniz istediğiniz zaman bu yetkiyi Google hesabınızdan kaldırabilirsiniz.

My Paid Apps uygulaması, 1TL-2TL demeyip satın aldığınız yazılımların toplamda ne kadar olduğunu görebilmeniz açısından dikkat çekici. Toplamda yüzlerce liraya varabilen liste içerisinde, ilgili sayfalara linkler de var. Uygulama için alışverişlerinizde ise bir yönlendirme linki bulunmuyor.

Google Play mağazası için tıklayınız

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim