Anlık Bildirim

Apocalypse Max, yeni karakterlerle güncellenerek Appstore'da ücretsiz olarak satışa sunuldu

Apocalypse Max, yeni karakterlerle güncellenerek Appstore'da ücretsiz olarak satışa sunuldu
Wandake Stüdyolarının iOS için geliştirdiği koş ve ateş et platform türünün başarılı örneklerinden Apocalypse Max, aldığı son güncelleme ile yeni oynanabilir karakterlere kavuşarak ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Kıyamet sonrası bir dünyada geçen yapım, iki boyutlu grafikleriyle görsellik anlamında bir hayli başarılı işler çıkartırken, basit kontrolleri ve etkileyici sesleriyle de kaliteli bir oyun deneyimi sunuyor. Tüm bunların yanı sıra, doygun bir içeriğe de sahip olan yapım; 9 farklı dünya, 20 seviye, 16 çeşit zombi, 20'den fazla silah ve çeşitli patlayıcıları oyuncuların beğenisine sunuyor. Ayrıca, dört yeni karakterinde oyuna eklendiği, bunların her birinin farklı yetenekleri olduğunu ve belirli bir ücret karşılığında satın alınabildiklerini de belirtelim.

Aksiyon dolu mücadele anları, birbirinden farklı saldırı türleri ve eğlence odaklı oyun yapısıyla kesinlikle denenmesi gereken mobil oyunlar arasında yerini alan Apocalypse Max'a Appstore üzerinden ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim