Anlık Bildirim

Apple, 2019 iPhone modellerinde daha gelişmiş bir Face ID sunacak

Teknoloji devi Apple'ın önümüzdeki yıl piyasaya süreceği iPhone modelleri ile ilgili sızıntılar çıkmaya başladı. İşte en güvenilir analist Ming-Chi Kuo'nun raporuna yansıyanlar.
Apple sızıntıları konusunda en güvenilir kaynaklardan biri olan analist Ming-Chi Kuo'ya göre 2019 iPhone modellerinin en dikkat çekici özelliklerinden biri, Face ID yüz tanıma sisteminin daha hızlı ve daha doğru hal gelmesi olacak.

2019'de yine üç iPhone modeli tanıtılacak

Kuo'nun paylaştığı yeni bir rapora göre Face ID 2.0 olarak adlandırılabilecek gelişmenin temelinde, Apple'ın yüz tanıma sisteminin artık daha hatasız bir şekilde çalışması yatıyor. Zira gelecek iPhone modellerindeki Face ID'de, çevredeki ışığın yüz tarama işlemi üzerindeki etkisi azaltılacak ve başarısız denemelerin sayısının azaltılması hedefleniyor.
Analist, 2019 yılında piyasaya sürülecek olan iPhone'ların tıpkı bu yıl olduğu gibi üç modele ayrılacağını belirtiyor. Yani önümüzdeki Eylül ayında iki OLED ve bir LCD ekranlı iPhone modelleri tanıtılacak ve hepsi yeni sürüm Face ID yüz tanıma sistemi ile donatılmış olacak. Kuo, raporunda ayrıca 2019 sonu veya 2020 başlarında ise yeni bir iPad beklediğini de belirtiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4640 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sızıntı, face id ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim