Anlık Bildirim

ATi'nin 2008 için son modeli HD 4850 X2 olacak, yeni fiyat indirimi gündemde

ATi'nin 2008 için son modeli HD 4850 X2 olacak, yeni fiyat indirimi gündemde

Eylül ayının son günlerinde Radeon HD 4670, geçtiğimiz ay içerisindeyse Radeon HD 4830 modelini kullanıma sunarak yılın son çeyreğine hızlı bir giriş yapan AMD-ATi, önümüzdeki günlerde çift grafik işlemcili yeni ekran kartı Radeon HD 4850 X2'yi de kullanıma sunacak. Gelen bilgilere göre ve AMD-ATi'nin mevcut yol haritasına göre Radeon HD 4850 X2, firmanın yılın kalan kısmında kullanıma sunacağı son model olacak fakat firmanın girişimleri yeni model duyurusu ile sınırlı da kalmayacak.

Nvidia'nın güncel tüm modellerinden hızlı olacağı ve Radeon HD 4870 X2 modeline alternatif olacağı belirtilen 1600x paralel işlemcili ve 2GB GDDR3 bellekli Radeon hd 4850 X2 modelinin önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması bekleniyor. AMD-ATi'nin resmi dökümanlarına göre 399$ seviyesinden pazara sunulacak olan karta ek olarak firma önümüzdeki haftalarda yeni bir fiyat indirimine gidebilir ve Aralık ayının başında yeni bir indirim söz konusu olabilir.

Gelen bilgilere göre, yurt dışında adeta tüketim çılgınlığının yaşandığı Noel dönemine yönelik hazırlıklarına devam eden firma, fiyatlarında yeni bir indirim yaparak aynı dönemde satışlarını daha da yukarı çekmeyi planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim