Anlık Bildirim

Apple iPod Touch, iPad ve iPhone ile sıkıştırılmamış fotoğraflar için, "Digital Negative"


Apple'ın iPad, iPhone ve iPod Touch isimli cihazları ile fotoğraf çekmekten hoşlanan kişiler için başarılı fotoğraf araçları artmaya devam ediyor. Bu doğrultuda geliştirilmiş yeni bir uygulama olan Digital Negative, Apple'ın akıllı cihazları ile yüksek kalitede fotoğrafları kullanıcılara vaat ediyor.
Apple iPad, iPod Touch ve iPhone modelleri için özel olarak geliştirilen en son uygulamalardan birisi olan Digital Negative, kullanıcılara akıllı cihazları ile çekim sırasında kayıt edilen bütün bilgilerin saklandığı sıkıştırılmamış (DNG) formatta fotoğraflar çekmesine imkan sağlayabiliyor. Genelde dijital fotoğraf makinelerinde yer alan bu özellik sayesinde kullanıcılar, çektikleri fotoğraflar üzerinde Lightroom ya da Photoshop gibi RAW düzenleme programları üzerinde işleme imkanına erişebiliyorlar. Ayrıca beraberinde dahili bir RAW düzenleme programı da gelen uygulama, Jpeg/TIFF formatlarını da destekliyor.
Fotoğraf çekimi sırasında sunulan canlı histogram özelliği sayesinden kullanıcıların aşırı ya da az pozlanmış fotoğraflar çekmesini engelleyebilen Digital Negative uygulaması, Apple App Store üzerinde 2,99$ ile satın alınabiliyor.
https://itunes.apple.com/us/app/digital-negative/id611671020?mt=8 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim