Anlık Bildirim

Sapphire Zalman soğutmalı Radeon HD 4670 modelini kullanıma sundu

Sapphire Zalman soğutmalı Radeon HD 4670 modelini kullanıma sundu

AMD-ATi'nin önde gelen iş ortaklarından Sapphire, Radoen HD 4850 TOXIC modelinden sonra Zalman soğutmalı yeni bir ekran kartını daha pazara sunuyor. Resmi duyurusu geçtiğimiz ay yapılan Radeon HD 4670'i temel alan Sapphire'in yeni ekran kartı 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV730XT gpu'sunu kullanıyor ve 512MB GDDR3 bellek ile geliyor.

Yüksek performanslı soğutucularıyla sektörün saygın isimlerindne birisi olan Zalman'nın Bakır tabanlı VGA soğutucusunu kullanan kartın standart Radeon HD 4670 modeline göre daha serin çalıştığı ve daha yüksek hız aşırtma potansiyeli sunduğu belirtiliyor. DirectX 10.1 ve PCIe 2.0 desteği ile gelen kart yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor.

Grafik işlem birimi 750MHz'de görev yapan kartın bellekleri ise 2000MHz'de çalışıyor. 128-bit bellek veri yolu desteği sunan ayrıca 320x paralel işlem birimiyle gelen Sapphire'in Zalman soğutmalı yeni modeli üzerinde çift DVI ve HDTV destekli tv çıkışları yer almakta. Soğutucusu ile dikkat çeken Radeon HD 4670 tabanlı kartın yurt dışı satış fiyatı ise 90$ civarında

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim