Anlık Bildirim

Asus'dan 8GB bellekli GeForce GTX 680 X2: ROG Mars III

Asus anavatanı Tayvan'da düzenlenen Computex 2012 Fuarı'nda, ürün gamındaki en yüksek performanslı ekran kartı olan ROG Mars III modelini tanıttı. Nvidia'nın 28nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği Kepler mimarili GK104 grafik yongasının çiftinden güç alan özel tasarımlı ekran kartı, tasarım anlamında oldukça kaslı bir görünüm sergiliyor.
Yüksek performans ve hız aşırtma tutkunları için geliştirilen ROG Mars III'ün saat hızları hakkında net bir bilgi verilmese de GeForce GTX 690'dan daha yüksek frekanslarda çalışacağı ifade ediliyor. Üzerinde üç adet 8pin güç konnektörü bulunan ekran kartında ayrıca özel fan butonuna yer veriliyor ve yoğun yük altındaki durumlarda, kullanıcılar sadece tek bir butona basarak fan hızını %100'e çıkartabiliyorlar. Yüksek kaliteli komponentlere yer verilen ve üç fanlı soğutucu ile donatılan ekran kartında, daha yüksek soğutma performansı için arka plaka da kullanılıyor.
3DVision Surround teknolojisi üzerinden çoklu monitör kurulumları için üzerinde üç adet DVI ve bir adet Mini DisplayPort konnektörlerine yer verilen Asus ROG Mars III, 2x 256-bit bellek veri yolu desteğine, 2x 1536 paralel işlem birimine ve 8GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip. Mars serisinin daha önceki modellerinde olduğu gibi Limited Edition olarak yani sınırlı sayıda satışa sunulacak olan ekran kartının çıkış tarih ve son kullanıcı fiyatı ise şu an için bilinmiyor.  
Asus'dan 8GB bellekli GeForce GTX 680 X2: ROG Mars III
Asus'dan 8GB bellekli GeForce GTX 680 X2: ROG Mars III
Asus'dan 8GB bellekli GeForce GTX 680 X2: ROG Mars III
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6386 kez okundu.
16 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim