Anlık Bildirim

Asus'un çift GPU'lu yeni ekran kartı Mars 760'ın Türkiye fiyatı belli oldu

Asus'un çift GPU'lu yeni ekran kartı Mars 760'ın Türkiye fiyatı belli oldu
Asus'un performans tutkunları için hazırladığı çift grafik işlemcili yeni ekran kartı modeli Mars 760'ın ülkemiz satış fiyatı belli oldu. Nvidia'nın 28nm üretim geometresi ile geliştirdiği GK104-425 grafik yongasınının çiftinden güç alan ve üzerinde 2304 adet paralel işlem birimi bulunan ekran kartında, GPU'ların haberleşebilmesi için PLX PEX8747 çipine yer veriliyor.
2x 256-bit bellek veri yolu desteğine ve her GPU için 2GB olmak üzere toplamda 4GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan ekran kartının grafik işlem birimi 1008MHz standart ve 1072MHz GPU Boost seviyesinde görev yaparken, belleklerin ise 6600MHz'de çalıştığını görmekteyiz. Üzerinde ışıklı Mars logosuna yer verilen çift fanlı özel DirectCU II soğutucusu ile çift GPU'lu GeForce GTX 690 modeline kıyasla  %20 daha serin çalışan ve yüksek stabilitede güç dağıtımı için DIGI+ Voltaj Regülatörü ile donatılan ekran kartı, aynı zamanda uzman kullanıcılar için GPU Tweak ince ayar seçeneği ile geliyor.
Asus tarafından yapıolan açıklamalara göre, Nvidia'nın zamanında 999$ gibi bir fiyatla pazara sunduğu GeForce GTX Titan'a karşı Bioshock Infinite oyununda %6, Crysis 3'te %14, ve Tomb Raider'da %39 daha hızlı olmayı başaran Mars 760, yapısındaki yüksek kaliteli bileşenler nedeniyle önemli oranda hız aşırtma potansiyelini de beraberinde getiriyor.
Daha fazlasını isteyenler için uyumlu bir anakart üzerinde SLI kurulumlarına da olanak tanıyan Asus Mars 760'ın ülkemiz satış fiyatı, edindiğimiz bilgilere göre 899$+KDV seviyesinde olacak. Üst seviye ekran kartı arenasına, orta seviye iki GPU'nun harmanladığı yeni bir çözüm getiren Asus Mars 760'ın yaratacağı etkiyi zamanla göreceğiz. Önümüzdeki günlerde Donanimhaber.com olarak Mars 760'ın video incelemesini de yayınlayacağız.
Asus'un çift GPU'lu yeni ekran kartı Mars 760'ın Türkiye fiyatı belli oldu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1522 kez okundu.
24 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim