Anlık Bildirim

Beklentiler boşa çıktı, Land Rover Evoque için hybrid motor düşünülmüyor

Land Rover'in mükemmel tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken yeni modeli Evoque ile ilgili haberleri daha önce sizlerle paylaşmıştık.Otomobilin Land Rover için ilk sayılabilecek özelliklere sahip olması nedeniyle bir de hybrid model bekleyen otomotiv dünyası, Land Rover yetkililerinin yaptığı açıklamalardan sonra hayal kırıklığına uğramış görünüyor.

Land Rover'ın Global Ürün Direktörü John Edwards yaptığı açıklamada, Evoque için hybrid versiyon düşünmediklerini ancak daha büyük karoserlere sahip Discovery ve Range Rover gibi modellerin yakın gelecekte hybrid versiyona sahip olabileceklerini belirtti. Evoque'nin zaten hafif olacak şekilde tasarlandığını belirten Edwards, hafif karoser ve 4 silindirli dizel motor bir araya geldiğinde hedefledikleri emisyon ve yakıt tüketim değerlerine ulaşabildiklerini söyledi.

Evoque'nin 5-Door versiyonunda turboşarjlı motorlar görev alıyor. 6 silindirli motorların sahip olduğu rafinelik ve gücü, 4 silindirin emsiyon ve yakıt tüketim değerleri artılarıyla birleştirdiğini iddia eden Land Rover, Evoque için 2 dizel ve 1 benzinli motor geliştirmiş. 2.2 litrelik turbo dizel motorun 150 ve 190 beygir güç üreten 2 versiyonu bulunuyor. 2.0 litre hacmindeki turbo beslemeli benzinli motor ise 240 beygir güç üretebiliyor.

Land Rover Evoque
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim