Anlık Bildirim

BenQ'dan Full HD VA panele sahip 24-inç LCD monitör: BL2410PT

LCD monitör ve projeksiyon cihazı üretiminde uzman firmalardan BenQ, BL serisi yeni LCD monitörü BL2410PT'nin kasım ayından başlayarak 289 Euro fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceğini açıkladı. 24-inç boyutunda ve 1920 x 1080 piksel (Full HD) çözünürlüğünde, LED arka aydınlatmalı VA (Vertical Alignment) paneli bünyesinde barındıran BL2410PT, tüketicilere yüksek kontrast oranı, geniş görüş açıları ve gerçeğe yakın renk gösterimi vaat ediyor.
Griden griye 4 ms tepki süresi, 5000:1 kontrast oranı, 20.000.000:1 dinamik kontrast oranı, 250 cd / m2 parlaklık seviyesi, 0.276 mm x 0.276 mm piksel aralığı, 178 derece dikey ve 178 derece yatay görüş açısı sunan BL2410PT, BenQ tarafından enerji tasarruflu ve çevre dostu bir model olarak nitelendirilmekte.
LCD monitörün gerek kendisinde gerek kutu içeriğinde geri dönüşümlü materyaller kullanılmış durumda. Sahip olduğu LED arka aydınlatma teknolojisi sayesinde, CCFL arka aydınlatmalı çözümlere kıyasla yıllık enerji tüketiminin %33'lere varan oranlarda düşürüldüğü dile getirilen LCD monitöre bir sensör yerleştirilmiş. Bu sensör, ortamdaki ışık seviyesine göre ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlıyor. Örneğin karanlık bir odada oturuyorsanız gözlerinizin yorulmaması bakımından parlaklık seviyesi kısılıyor.
BenQ'dan Full HD VA panele sahip 24-inç LCD monitör: BL2410PT
Ofis çalışanlarının, toplam çalışma sürelerinin %20'sinde bilgisayar başından ayrıldıkları saptanmış. İşte bu durum göz önünde bulundurularak, bilgisayarın başından kalktığınızda LCD monitörün otomatik olarak ekonomi moduna geçiş yapması sağlanmış. Böylece yine enerji tasarrufu amaçlanıyor. LCD monitörün en ilginç özelliklerinden birisi 20 dk, 40 dk, 60 dk veya 100 dk'lık zaman dilimlerinde dinlenme uyarısı mesajı vermesi. Bilgisayar başında geçirdiğimiz süre boyunca gözlerimizi 5 ile 10 kat arasında daha nadir kırptığımız için sağlık açısından güzel düşünülmüş bir özellik.
D-Sub (VGA), DVI, DisplayPort girişleriyle, 1 watt'lık stereo hoparlörlerle ve 2 adet USB portuyla donatılan LCD monitör, ergonomik yapıda tasarlanmış. LCD monitörün yüksekliği arttırılabiliyor, duruş açısı değiştirilebiliyor ya da LCD monitör 90 derece döndürülerek portre modunda kullanılabiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim