Anlık Bildirim

BenQ'dan fotoğraf profesyonellerine özel yeni monitör: SW2700PT

Monitör pazarının öne çıkan isimlerinden BenQ, yüksek renk doğruluğuna ihtiyaç duyan profesyonel fotoğrafçıları hedef aldığı yeni çözümü SW2700PT'yi kullanıcıların beğenisine sundu.
27-inç boyutundaki LED arka aydınlatmalı IPS panelinde 2560 x 1440 piksel çözünürlük sunan BenQ SW2700PT, bu sayede Full HD monitörlere oranla %77 daha fazla çalışma alanı ortaya koyuyor. Adobe RGB renk uzayının %99'unu karşılayabilen monitör, bu sayede yüksek renk doğrulu sağlıyor ve 14bit 3D Look Up Table (LUT) ile çekilen fotoğrafları çekildiği değerlerde gözler önüne serebiliyor.
Beraberinde birçok renk ayarı sunan özel yazılımlar getiren BenQ SW2700PT, isteğe bağlı olarak siyah-beyaz modunu da kullanıcılarına sunuyor ve çıkartılabilir kapak mekanizmasıyla hem yukarıdan hem de yanlarda gelen ışık yansımalarını ortadan kaldırıyor. Şık tasarlanan bacak ünitesi üzerinde hızlı profil / renk ayarları için OSD kontrolcü yer alan monitör, bağlantı noktasında ise 1x DVI-D, 1x HDMI, 1x DisplayPort ve 3x USB 3.0 portlarını taşıyor.
Temmuz ayında satışa sunulması beklenen BenQ SW2700PT'nin resmi satış fiyatı hakkında ise açıklanmış bir bilgi bulunmuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim