Anlık Bildirim

Beş arka kameralı Nokia 9'un görselleri yayınlandı

Önümüzdeki yıl piyasaya sürülmesi beklenen Nokia 9'un yüksek çözünürlüklü 5K render'ları yayınlandı. Çentiksiz bir tasarım ile gelmesi beklenen telefonda beş arka kamera yer alacak.
Nokia markası geri döndükten sonra tasarımı ile beğeni toplayan akıllı telefonlar çıkardı. Şirket 2018'de çok sayıda cihaz piyasaya sürse de bunların çoğu uygun fiyatlı ve orta sınıf modellerdi. Gerçek anlamda bir amiral gemisi telefon gelmedi. Ancak Nokia 9 böyle bir cihaz olacak gibi görünüyor.
Sayısız söylentinin ardından bugün Nokia 9'un yüksek çözünürlüklü 5K render'ları yayınlandı. Akıllı telefonu tasarım açısından tüm detayları ile ortaya koyan görseller daha önceki sızıntılara da paralel görünüyor.
Akıllı telefonun arka kısmında beş kameranın yanı sıra çift tonlu LED flaş ve yakınlık tespiti için kullanılması muhtemel bir başka sensör var. Kameraların Zeiss imzası taşıdığını görüyoruz ancak daha önce gündeme gelen PureView'dan bahsedilmemesi dikkat çekiyor.

2019'un başlarında gelecek

Cihazın arka tarafında parmak izi sensörü yok. Muhtemelen ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ile gelecek. Görseller ayrıca Nokia 9'un çentikli ekrana sahip olmayacağını da ortaya koyuyor. Akıllı telefon 18:9 görüntü oranı sunan ince çerçeveli 5.9 inçlik bir ekran ile piyasaya sürülebilir.
Ön tarafında tek kamera olan cihazda cam arka panel kullanılması kablosuz şarj desteği ile birlikte geleceğini gösteriyor. Görünüşe bakılırsa Nokia 9'da 3.5 mm'lik kulaklık girişi yer almayacak.
Akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 8 GB RAM, 128 GB depolama alanı ve 4.150 mAh pil ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. 2019'un başlarında tanıtılması beklen Nokia 9'un nasıl bir fiyat etiketi taşıyacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13900 kez okundu.
38 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim