Anlık Bildirim

Bing servisleri 75 ülke pazarına daha açılmayı planlıyor

Bing servisleri 75 ülke pazarına daha açılmayı planlıyor

Arama motoru pazarında Google'ın en önemli rakibi konumunda olan halen istenen seviyeye gelememiş olan Microsoft'un Bing arama motoru en büyük dezavantajını gidermek için kolları sıvadı.

Bing arama motoru global olarak hizmet veriyor olsa da Google benzeri pek çok servisi kısıtlı bir bölgede sunuluyor. Bu da internet kullanıcılarının platforma ilgi göstermemesine neden oluyor.

Microsoft, Bing International için açtığı yeni bir iş pozisyonu ile 75 yeni ülkede hizmetlerinin pazarlanması ve stratejik ortaklıklar yapılması yönünde çalışmalara başlamak istiyor. Kıdemli İş Geliştirme Yöneticisi olarak açılan pozisyon firmanın webin çalışma mantığını bilen, araştırma ve geliştirme yapan, gelir modelleri ve reklamcılık konusunda tecrübeli kişiler aradığını gösteriyor.

İş pozisyonu Bing'in Asya ve Doğu Avrupa bölgesinde ikna edici bir elçisi konumunda olacak ve bölge içerisinde sürekli seyahat edecek. Bu bakımdan pozisyonu alacak kişilere önemli görevler düşüyor. Bing'in uluslararası olarak diğer hizmetlerini ne zaman kullanıma sunacağı ise şimdilik belli değil.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim