Anlık Bildirim

Bloomberg: Galaxy S4 Qualcomm ve Exynos 5 Octa versiyonları doğrulandı, gözle kaydırma özelliği olmayacak

Bloomberg: Galaxy S4 Qualcomm ve Exynos 5 Octa versiyonları doğrulandı, gözle kaydırma özelliği olmayacak

Samsung'un yeni amiral gemi modelini tanıtmasına saatler kala, farklı kaynaklardan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Yayınlanan görsel ve videoların ardından Bloomberg de model ile ilgili yeni detaylar paylaştı.

Artık prototip cihazların muhtemelen test mühendisi olan kişilerin elinde olduğu ve bu kişiler tarafından bilgi paylaşımı yapıldığı anlaşılıyor. Bloomberg'in iki farklı kaynağa doğrulattığı habere göre, Samsung LTE pazarları için 4 çekirdekli Qualcomm çözümüne yönelmiş durumda. Daha önce Exynos 5 Octa işlemcisinin yanına LTE yongası ekleneceği iddia edilmişti. Ancak Samsung'un bunun yerine muhtemelen Snapdragon 600 olacak çözüme yer verdiği belirtiliyor. Uluslararası versiyon ise 8 çekirdekli Exynos 5 Octa işlemcisini kullanacak.

5 inçlik ekranın Galaxy S3 modeline göre büyüklük açısından çok farklı olmadığı da dile getiriliyor. Diğer bir ayrıntı da Samsung'un modelde sunacağı gözle kaydırma EyeScroll teknolojisinin ise şimdilik yer almayacağı, modelin gelecekteki versiyonlarında karşımıza çıkabileceği yönünde. Göz takibi ile video oynatma özelliği Smart Pause ise bu modelde bizleri bekliyor olacak.

Samsung'un amiral gemi modelinde agresif bir satış politikası uygulama planı göz önüne alındığında Nisan ayının ortalarında global olarak modelin satışa çıkacağı tahminini yapabiliriz. Ülkemize gelişi Nisan sonu Mayıs başı gibi olabilecekken, paralel ithalatçı firmaların ise dünya ile aynı anda Galaxy S4 siparişlerine başlayacağının altını çizelim. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1485 kez okundu.
21 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim