Anlık Bildirim

CES 2012: Huawei'dan iki yeni amiral gemisi: Ascend P1 ve Ascend P1 S

Akıllı telefonlarında Google'ın mobil işletim sistemi Android'e yer vererek yükselişe geçen üreticiler kervanına katılan Huawei, Las Vegas'da düzenlenecek CES 2012 etkinliği kapsamında en güçlü modeliyle karşımıza çıkacağını duyurmuştu. Firma, bugün Ascend P1 ve Ascend P1 S modellerini fuarda sergiledi. İşte detaylar...
Ascend P1 ve Ascend P1 S'i birbirinden ayıran iki farklı detay söz konusu. Birisi incelik diğeri batarya. Ascend P1 S'in 6.68 mm'lik tasarımıyla dünyanın en ince akıllı telefonu olduğu ifade edilirken Ascend P1, 7.69 mm kalınlığında tasarlanmış. Akıllı telefonlardan Ascend P1'in bataryası 1800 mAh, Ascend P1 S'in bataryası ise 1670 mAh değerinde.
1.5 GHz saat hızında faaliyet gösteren çift çekirdekli TI OMAP 4460 (ARM Cortex-A9) işlemci, 1 GB RAM ve PowerVR SGX540 gücünü arkasına alan akıllı telefonlar, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemini kullanıyor.
4.3-inç boyutunda ve 540 x 960 piksel (qHD) çözünürlüğünde Super AMOLED dokunmatik kapasitif ekrana yer verilen akıllı telefonlarda çift LED flaşlı 8 megapiksel (BSI) kamera bulunuyor. Kamera 1080p video kaydı gerçekleştirebiliyor. Akıllı telefonların ön yüzünde ise 1.3 megapiksel kamera mevcut durumda.
Wi-Fi ve Bluetooth bağlantılarıyla donatılan akıllı telefonların siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleriyle Avrupa, Asya-Pasifik, Kuzey Amerika, Avustralya, Ortadoğu ve Çin'de 2012 yılının nisan ayına doğru boy göstermesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7793 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim