Anlık Bildirim

CES 2014: Liquid Image, video kayıt yeteneğine sahip dalış maskelerini tanıttı

Dün 4G LTE kablosuz bağlantı desteğine sahip aksiyon kamerası Ego LS'i tanıtan Liquid Image, bugün ise video kayıt yeteneğiyle dikkat çeken dalış maskelerini kullanıcıların beğesinisine sundu.
Pisayada birçok suya karşı dayanıklı kamera olmasına rağmen, tam anlamıyla özgür bir deneyim yaşatmak adına hazırlanan Hydra Serisi Model 305 ve Model 326, tasarımsal olarak standart dalış maskelerine benziyor ve üzerlerinde yer alan kamera bölümüyle farklılaşıyorlar. Ürünlerden Model 326, Full HD çözünürlükte 30 fps çekim yapabiliyor ve bünyesinde 135 derece görüş açısına sahip bir lens taşıyor. Çektiği görüntüleri 32GB'a kadar microSDHC kartlar üzerine aktarabilen ürün, 4 adet AAA pil ile çalışıyor. Model 305 ise 136 derece görüş açısına sahip lensiyle 720p 30fps sesli çekim yapabiliyor ve diğer model ile benzer olarak çektiği görüntüleri 32GB'a kadar microSDHC kartlar üzerine aktararak 4 adet AAA pi ile çalışma gösterebiliyor. Ortak olarak 40 metre derinliğe inebilen video özellikli dalış maskeleri, birçok farklı aksesuara da sahipler.
Liquid Image'in su altı görüntüleme noktasında hazırladığı ilginç ürünler Hydra Serisi Model 305 ve Model 326, 2014 Mayıs ayında 350$ ve 120$ fiyat etiketleriyle satışa çıkıyor.
 
CES 2014: Liquid Image, video kayıt yeteneğine sahip dalış maskelerini tanıttı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim