Anlık Bildirim

Call of Duty serisi, Call of Duty: Strike Team ile birlikte yeniden mobil cihazlarda

Call of Duty serisi, Call of Duty: Strike Team ile birlikte yeniden mobil cihazlarda
Activision'ın başarılı FPS serisi Call of Duty, Call of Duty: Strike Team adlı oyunuyla birlikte mobil cihazlara yeni bir adım daha attı.

Hatırlayacağınız üzere Activision, Call of Duty: Black Ops Zombies ve Call of Duty: Zombies'i uzunca bir süre önce mobil platformlar için yayınlamıştı. Sadece Zombi temalı olsa da mobil cihazlarda Call of Duty rüzgarını estiren Activision, şimdi de Call of Duty: Strike Team ile birlikte bu rüzgarı kaldığı yerden devam ettirmeyi planlıyor.

Mobil oyuncuları 2020 yılına götürecek olan yapım, ABD'ye gerçekleşen süpriz bir saldırının sorumlularını bulmak için bizleri özel bir askeri birliğin başına geçiriyor. Birinci şahıs ve üçüncü şahıs kamera açıları arasında geçişler yaparak stratejik bir savaşın içine gireceğimiz yapımda Campaign ve Survival adlı iki farklı mod yer alıyor. Campaign modunda hikayenin detaylarını öğrenirken Survival modunda ise, dalgalar halinde gelen düşmanlara karşı durarak hayatta kalmaya çalışıyoruz.

iPhone 4S, iPad 2, beşinci nesil iPod Touch ve üzeri cihazlar için optimize edilen yapıma aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Not: Yapım henüz ülkemizde satışa sunulmamıştır. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim