Anlık Bildirim

Çapraz platform oyun kayıt verileri yedekleme uygulaması OpenKit bugün beta yayınına başlıyor

Çapraz platform oyun kayıt verileri yedekleme uygulaması OpenKit bugün beta yayınına başlıyor

Günümüzde pek çok farklı mobil işletim sistemi mevcut ve oyunseverler beğendikleri yapımları genelde çoğunda bulabiliyor. Ancak iOS işletim sisteminde oynadığınız bir oyundaki skorları, başarıları veya kaydedilmiş verileri Android işletim sistemindeki aynı oyunda oynarken görememek zaman zaman kullanıcıların canını sıkıyor. Bu bakımdan Game Center gibi farklı alternatifler kullanıma sunulmuş durumda.

Bunlardan birisi olan Open Feint, çapraz platform desteği sunarak oyuncuların skorlarını, başarılarını her cihazda görebilmeyi ve kaydedebilmeyi sağlıyordu. Ancak Japon Gree firması OpenFeint'i satın aldıktan sonra Aralık ayında faaliyetlerine son vermişti. 

Platformun eski kurucusu Peter Relan ise bu karardan dolayı oluşan boşluğu doldurmak için OpenKit adlı yeni bir platform duyurdu. 

Bugün beta sürecine başlayacak olan OpenKit, Android ve iOS işletim sisteminde hizmet verecek ve bulut depolama, başarı, skor listesi, çoklu oyuncu desteği, anlık bildirim gibi pek çok önemli özellik sunacak.

Beta süreci sadece davetiye usulü ile yapılıyor ve şimdiye kadar 500 geliştiricinin programa kayıt olduğu belirtiliyor. Ancak sadece 20 geliştirici kabul edilecek. İlerleyen haftalarda sayı daha da artacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim