Anlık Bildirim

ChevronWP7 ile kırılmış Windows Phone cihazları Ağustos ayında yeniden kilitlenecek


Windows Phone cihazlarını kullanan ve bir nevi jailbreak işlemi yaparak uygulama mağazası haricinde de uygulama yüklemeyi seçen kullanıcılar için ChevronWP7 aracı büyük önem taşıyordu.

Bir dönem oldukça popüler olan bu araç yapımcısının Microsoft ile el sıkışması sonucunda 9$ ücretle resmi olarak satılmaya başlamıştı. Ancak sadece 10 000 satış limiti olan uygulama kotayı doldurunca kapılarını kapatmak durumunda kaldı.

Nisan ayında ortaya çıkan gelişmeye göre 11 Ağustos tarihine geldiğimizde program sona erecek ve hali hazırda bu araçla kilidi açılmış cihazlar yeniden kilitlenmeye başlayacak. Kullanıcılar cihazlarını Zune yazılımı üzerinden PC ile bağladıklarında süreç işleme konacak.

Bununla birlikte ChevronWP7 ekibi, 8000'in üzerinde müşterinin Microsoft'un orijinal App Hub üyeliğine ücretsiz terfi ettirileceğini açıkladı. Normalde 99$ olan bu uygulama mağaza dışı uygulama kurmayı WP cihazlarına resmi olarak sağlıyordu. Ekip, müşteri listesini 11 Ağustos'a kadar Microsoft'a ulaştıracak.

Her ne kadar program sona erse de ekip üyeleri yeni çözümler için ilerleyen ayları işaret ediyor. Hali hazırda WP cihazları için bazı kırma yöntemleri mevcut. ChevronWP7'nin yokluğunda kullanıcılar bu çözümlere yönelecektir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim