Anlık Bildirim

Circlestances, iOS platformu için yayımlandı

 
Circlestances, iOS platformu için yayımlandı
Funfun Games, mobil cihazlar için geliştirdiği "Circlestances" adlı arcade tarzdaki oyunu iOS kullanıcılarının beğenisine sundu.

İki boyutlu bir dünyada geçen bu oyunda ekranda rastgele hareket eden iki daire kesiştikleri an ekrana dokunarak puan kazanmaya çalışıyoruz. Oldukça basit gibi görünse de gittikçe hızlanan dairelerin kesiştikleri anları yakalamak için hızlı olmamız gerekiyor.

Toplamda 4 farklı oyun modunun yer aldığı oyuna "30 seconds" adlı modla başlıyoruz. Adından da anlaşılacağı üzere bu modda 30 saniyeliğine oyun alanına dahil oluyoruz. Buradan elde ettiğimiz puanlar sayesinde time, endless ve hardcore olarak adlandırılan modların kilidini açabiliyoruz.
Time modunda başarılı olduğumuz sürece, endless modunda da hata yapana kadar oyunu oynayabiliyoruz. Hardcore modunda ise, daha hızlı ve zorlu bir Circlestances deneyimi bizleri bekliyor. Bu arada oyunda pembe ve siyah renk paletlerinden oluşan iki farklı temanın bulunduğunu da belirtelim.

Basit bir fikir üzerine kurulmuş olsa da eğlenceli ve bir o kadar da zorlayıcı bir oyun olan Circlestances'a aşağıdaki market bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim