Anlık Bildirim

Cirrus Logic firması Wolfson'u satın aldı

Cirrus Logic firması Wolfson'u satın aldı

Son dönemde amiral gemi Samsung akıllı telefonlarında da yongalarını görmeye başladığımız ve başarılı ses yongaları ile tanınan Wolfson Microelectronics el değiştiriyor. 

İskoç kökenli olan Wolfson bir süredir ABD'li ses yongası devi Cirrus Logic ile görüşme halindeydi. Bireysel veya kurumsal müşteriler için ses yongaları geliştiren Cirrus Logic, yönetim kurulunun da onayını aldıktan sonra resmi duyurusunu yaptı.

Wolfson'un tüm mal varlıklarına ve teknolojilerine sahip olacak olan Cirrus Logic, satın alma işlemi için yaklaşık olarak 467 milyon doları gözden çıkardı. Ödemenin bir kısmı nakit birikimden bir kısmı ise borçlanarak yapılacak. Firma Wolfson teknolojileri ile taşınabilir ses sitemlerine daha fazla önem vermeyi planlıyor. 

Satın alma işlemi 2014 yılı bitmeden tamamlanmış olacak. Wolfson'un operasyonları da Cirrus Logic'in merkezinin bulunduğu Teksas'tan yönetilecek. Cirrus Logic'in bu satın alma ile dünyanın en büyük ses yongası geliştiricisi haline geldiği belirtiliyor. 

Wolfson yüksek kalitede sesi en az enerji tüketimi ile üretebilen yongalar geliştirmekteydi. Geçmişte Sony PSP, iPod Touch, iPhone, Cowon gibi modellerde yer alan Wolfson, İngiltere'de yılın şirketi de dahil pek çok ödüle layık görülmüştü. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim