Anlık Bildirim

Club3D, GeForce GTX 680 modelini duyurdu

Hollanda merkezli ekran kartı üreticisi Club3D, Nvidia'nın GeForce GTX 680 çözümünü temel alan yeni ekran kartını duyurdu. Referans tasarımı temel alan ve diğer üreticilerin benzer modellerinden üzerindeki Club3D çıkartması ile ayrılan ekran kartına, Nvidia'nın yeni nesil Kepler mimarisini temel alan GK104 grafik yongası güç veriyor.
1536 paralel işlem birimine, 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 2GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan DirectX 11.1 destekli ekran kartında grafik işlem birimi 1006MHz'de, bellekler ise 6000MHz'de görev yapıyor. PCI Express 3.0 desteğine sahip olan ve GPU Boost ile TXAA gibi Kepler mimarisine yönelik yeni özellik ve teknolojileri bümyesinde barındıran ekran kartı aynı zamanda Adaptive V-Sync ve 3DVision Surround desteği de sunuyor.
Görüntü aktarımı için çift DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörleri ile birlikte gelen ekran kartı aynı zamanda NVENC Video Encoder özelliğini de bünyesinde barındırıyor. Kısa süre içerisinde yaygın satışına başlanarak raflardaki yerini alması beklenen Club3D GeForce GTX 680, yurt dışında 487 Avro olarak açıklanan etiket fiyatı ile kullancıların beğenisine sunuluyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim