Anlık Bildirim

Çok oyunculu Subterfuge ön kayıtlara başladı

15 Ekim tarihinde indirmeye sunulması beklenen yılın iddialı çok oyunculu yapımlarından Subterfuge, Android tarafında ön kayıtlara başladı.

World of Goo, Casey's Contraptions gibi popüler yapımların arkasındaki ekibin imzasını taşıyan Subterfuge temel olarak bir üs ele geçirme türünü barındırıyor. Daha önce de örneklerini gördüğümüz bu türde daire şeklindeki üssünüzden çeşitli birimleri yakın çevredeki üslere gönderiyor ve belirli bir süre üzerinde kalınca bu üsleri ele geçiriyorsunuz.

Subterfuge üs ele geçirme esnasında boş üsleri az askerle, düşmanların elinde olan veya hedefinde olan üsleri ise çok ve çeşitli birimlerdeki askerlerle ele geçirmenizi gerektiriyor. Oyunda isterseniz oturumu siz açıyor veya hali hazırdaki bir oturuma katılabiliyorsunuz. 

Oyuncuların haritada belirli bir alanı ve bu alanın içerisinde kendisine ait üsleri oluyor. Her üste farklı askeri veya destek birimleri üretiliyor. Oyuncular yakın çevredeki üsleri ele geçirerek büyüme ve sınırlı olan kaynaktan en çoğunu kapabilme mücadelesi veriyor. 

Oyun içerisinde sohbet imkanı sunan Subterfuge, ister karşı tarafı ikna ederek isterseniz de subterfuge olarak tanımlanan saldırıları yaparak mücadele etmenize olanak tanıyor. Oyun iOS ve Android için indirmeye sunulacak. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim