Anlık Bildirim

Colorful GeForce GTX 660 Glorious Mission tasarımıyla dikkat çekiyor

Çin merkezli ekran kartı üreticisi Colorful, farklı tasarım özelliklerine sahip ekran kartı modelleriyle adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Resmi tanıtımı henüz yapılmayan ancak bazı detayları ortaya çıkan GeForce GTX 660 Glorious Misson isimli yeni model de Colorful'un, tasarım özelleştirmelerindeki uzmanlığını bir kez daha gözler önüne seriyor.
Kaslı bir görünüme sahip olan ekran kartı hem sahip olduğu güçlü soğutma hem de yüksek kaliteli bileşenleriyle GeForce GTX 660 arenasının en iddialı temsilcisi olmaya aday görünüyor. 8mm kalınlığında beş  adet bakır ısı borusuna ek olarak 92mm çapında iki adet fan ile donatılan soğutucuya aynı zamanda metal bir arka plaka eşlik ediyor. Yüksek soğutma performansı sunduğu ve bu sayede hız aşırtma başarımının da yüksek olduğu ifade edilen kart üzerinde iki adet 6pin PCIe güç konnektörüne yer verildiğini görmekteyiz.
Nvidia'nın 28nm GK106 grafik yongasından güç alan kartın saat hızları şu an için bilinmiyor ancak iddialı tasarımı dikkate alındığında fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak gelmesi kuvvetle muhtemel görünüyor. 192-bit bellek veri yolu desteğine, 960 adet paralel işlem birimine ve 80 adet doku ünitesine sahip olan ekran kartı, daha fazla performans isteyenler için SLI teknolojisi ile çift GPU'lu kurulumlara da olanak tanıyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmayan kartın en kötü ihtimalle Computex 2013 Fuarı'nda lanse edilmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1075 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim