Anlık Bildirim

Colorful'dan tasarım ve detaylarıyla dikkat çeken Radeon HD 4850

Colorful'dan tasarım ve detaylarıyla dikkat çeken Radeon HD 4850

Uzakdoğulu donanım üreticisi Colorful, Radeon HD 4850 temelli yeni ekran kartını duyurdu. Tasarım ve bağlantı özellikleriyle AMD-ATi'nin referans HD 4850 modelinden ayrılan ekran kartı, çift fanlı soğutucusuyla dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.

AMD-ATi'nin 55nm üretim teknolojisiyle hazırladığı RV770 Pro GPU'sunu esas alan ekran kartı, dört adet Bakır ısı aktarım borusuna sahip olan çift fanlı (LED'li)soğutucu ile soğutulurken tahmin edebileceğiniz üzere kartın referans tasarıma göre daha serin çalıştığı belirtiliyor.

Fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak gelmesi ihtimaller dahilinde olan kartın saat hızları henüz açıklanmış değil. 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 800x paralel işlem birimine sahip HD 4850 temelli yeni ekran kartı 512MB GDDR3 bellek ile donatılmış durumda.

Siyah renkli baskılı devresiyle de dikkat çeken kart üzerinde yine referans tasarımdan farklı olarak HDMI ve DisplayPort konnektörleri de yer alıyor. Crossfire X uyumlu olan DirectX 10.1 destekli kart yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor.

Colorful'ın özelleştirilmiş detayları ile dikkat çeken yeni modeli için henüz tarih ve fiyatı bilgisi açıklanmadı.

Colorful'dan tasarım ve detaylarıyla dikkat çeken Radeon HD 4850

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim