Anlık Bildirim

Crytek'in yeni mobil oyunu The Collectables'ı denedik

Crytek'in yeni mobil oyunu The Collectables'ı denedik
İlk olarak geçtiğimiz yılın haziran ayında karşımıza çıkan Crytek'in "The Collectables" adlı mobil oyunu Appstore'daki yerini aldı. Biz de oyunu sizler için denedik.

İzometrik kamera açısına sahip bir aksiyon oyunu olan The Collectables'da silahlı bir birliği kontrol ederek düşmanlarımızı yok etmeye ve görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bunu yaparken de oyuna adını veren koleksiyon kartlarını biriktiriyoruz. The Collectables'ın can damarı olan bu kartlar sayesinde ekibimize yeni kahramanlar katabiliyor ve oyun alanındaki hakimiyetimizi arttıracak işlevleri yerine getirebiliyoruz. İşe yarar kartları destenize katmak ise, free to play yapıdaki bu oyunda pek de kolay değil.

CryEngine ile geliştirilen The Collectables, görsel anlamda başarılı bir duruş sergiliyor. Ancak, Crytek'in mobil cihazlardaki ilk ciddi projesi olarak nitelendirebileceğimiz The Collectables'dan daha iyi bir görsel deneyim sunmasını beklerdik. The Collectables'da CryEngine'in başarılı olduğu ormanlık alanlar oldukça kaliteli olsa da, bunun dışındaki bazı çevre detayları yetersiz. The Collectables'ın karakter animasyonları ise, pek tatmin edici değil.

Oyunun hareketli müzikleri bizler pek gaza getirmese de, ses efektleri çatışma anlarını hissetirmeyi başarıyor. Kamera açısı kimi zaman oyuna hakim olmamıza engel olsa da kontroller, tek bir dokunuşla rahatlıkla sağlanabiliyor.

Mobage'nin sosyal alt yapı hizmetlerinden faydalanan The Collectables'ı oynamak için sürekli bir çevrim içi bağlantıya ihtiyaç duyacağınızı belirtelim. Bu durum oynanabilirliği olumsuz yönde etkiliyor. Bu arada Android versiyonu da gelecek olan oyunun Türkçe dil desteğine sahip olduğunu da belirtelim. The Collectables'a aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1400 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve
2 etiket daha Android crytek
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim