Anlık Bildirim

Dead Trigger 2'nin çıkış tarihi açıklandı

Dead Trigger 2'nin çıkış tarihi açıklandı
Dead Trigger ile pek çok mobil oyuncunun beğenisini kazanan Madfinger Games, E3'te tanıtımını yaptığı Dead Trigger 2'nin kesin çıkış tarihini açıkladı.

Mobil platformdaki zombi temalı FPS oyunlarının en başarılı örneklerinden biri olan Dead Trigger'ın izinden gidecek olan Dead Trigger 2, yeni içerikleri ve yeni oyun dinamiklerini de oyuncuların beğenisine sunacak.

Oyuncuların ister çevrimiçi isterse çevrimdışı(asenkron) olarak gerçek zamanlı olaylarda bir araya gelerek oynayabileceği yapımda yeni zombiler, yeni mekanlar ve yeni ekipmanlar yer edinecek. Ayrıca, ilk oyuna devam eden oyuncular Dead Trigger 2'de salgının üçüncü yılından itibaren olaya dahil olabilecek.

Unity grafik motoruyla geliştirilen üst düzey grafikleriyle pek çok mobil cihazı zorlayacak olan Dead Trigger 2'nin Tegra 4 çipseti için özel olarak optimize edildiğini de hatırlatalım.

Free to Play bir yapıda karşımıza çıkacak olan Dead Trigger 2'nin 18 milyondan fazla oyuncuya ulaşan Dead Trigger kadar başarılı olup olamayacağını önümüzdeki ayın 23'ünde hep birlikte göreceğiz. Bu arada oyuna Android ve iOS platformlarının yanı sıra Mac Store, Steam ve Facebook üzerinden de erişilebileceğini belirtelim. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1846 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim