Anlık Bildirim

Denuvo 6.0 kırıldı: Yeni oyunlar cracklenecek

Oyunların cracklenmesini engellemek amacıyla geliştirilen Denuvo 6.0 teknolojisi kırıldı. Korsanların ilk hedefi Total War: Three Kingdoms oyunu oldu. İşte detaylar:

Denuvo 6.0 kırıldı: Yeni oyunlar cracklenecek Tam Boyutta Gör

Oyunları, hackerlardan koruyan ve cracklenmesini engelleyen Denuvo anti tamper teknolojisinin en yeni sürümü Denuvo 6.0 kırıldı. Denuvo 6.0 ile korunan Total War: Three Kingdoms’ın crack dosyaları internete düştü.

Denuvo’nun önceki sürümlerinde olduğu gibi 6.0 sürümü de korsanlara yenik düştü. Denuvo, açıkları kapattığı bir güncelleme çıkaracaktır fakat bu güncelleme, yalnızca yeni yayınlanacak oyunlarda işe yarayacak.

Denuvo 6.0 ile korunan Anno 1800, Mortal Kombat 11, F1 2019, Heavy Rain ve daha pek çok güncel oyunun internete düşmesi bekleniyor.

Denuvo 6.0 anti-tamper teknolojisi, oyunlarda performans kaybına neden oluyor. Oyunu satın alanlar dahi Denuvo’nun kaldırılmasını talep ediyor. Bathesda, Rage 2 oyunun kırılmasının ardından güncelleme yayınlamış ve Denuvo korumasını kaldırmıştı. Total War: Three Kingdoms’ın da yeni güncellemeler ile Denuvo’yu tamamen kaldırması bekleniyor.

Irdeto, açıkları kapamak ve yeni oyunların cracklenmesini önlemek için kolları sıvadı. Irdeto, oyunları geliştiren firmalara kalıcı koruma garantisi vermiyor fakat oyunun piyasaya sürüldüğü ilk 24 saatte kırılamayacağını belirtiyor. Denuvo 6.0, geliştiricilere çok daha uzun süre koruma sağladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32164 kez okundu.
34 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
denuvo 6.0, crack ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim