Anlık Bildirim

Dragon Island Blue'nun fantastik dünyasını keşfetmenin zamanı geldi

ZigZaGame tarafından geliştirilen ve NTT Resonant'ın yayıncılığını üstlendiği ''Dragon Island Blue'' geçtiğimiz günler 0.99$'lık indirimli fiyat etiketiyle Appstore'da yerini aldı.

Genel yapı itibarıyla Pokemon oyunlarını andıran Dragon Island Blue, sahip olduğu fantastik dünya ve birbirinden farklı 200'ü geçkin yaratık ile türe ilgi duyan oyuncuların oldukça ilgisini çekecek bir yapım. Çeşitli yeteneklere sahip olan yaratıkları yakalayarak geliştirmeye ve rakiplerimize karşı ağırlığımızı koymaya çalıştığımız oyun, sıra tabanlı bir mücadele sistemi sunulurken, ilerleyiş harita üzerinde önceden belirlenmiş noktalar üzerinden gerçekleşiyor.

Basit bir kontrol yapısına sahip olan Dragon Island Blue, mükemmel bir görsellik sunmasa da yaratık çizimleriyle oldukça başarılı bir grafik çiziyor. Hafif tonda seyreden ve yerine göre değişkenlik gösteren müzikler oyuna artı puan kazandırmıyor, ancak oynanışı da olumsuz yönde etkilemiyor. Oyunda çeşitli görevleri üstlenerek eşya veya para kazanılırken, lisanslar alınarak arena mücadelelerine de girilebiliyor. Uzun süren bir seviye atlama sistemine sahip olan yapımda, sahip olduğunuz yaratıkları geliştirmek oldukça sabır gerektiriyor. Bu durumda oynanış süresini bir hayli uzatıyor. Ancak, oyun içerisinde yer alan paralı alımlar bu süreyi gözle görülür bir şekilde kısaltabiliyor. Herhangi bir çoklu oyuncu moduna yer verilmeyen Dragon Island Blue, tek kişilik oyuncu modu üzerinden ilerliyor.
Sunmuş olduğu yaratık betimlemeleri ve içerikleriyle türe ilgi duyan oyunculara hitap eden ''Dragon Island Blue'' şu anki indirimli fiyatı ile alınabilir bir mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. Fantastik bir dünyada yaratıklarınızı geliştirerek eğitmenlerin en iyisi olmak istiyorsanız, Dragon Island Blue'ya 0.99$'lık indirimli fiyatıyla Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim