Anlık Bildirim

E-posta sürecine yeni bir bakış açısı: Geronimo

E-posta sürecine yeni bir bakış açısı: Geronimo
 
iOS platformu için birçok e-posta uygulaması bulunuyor. Hepsi farklı özelliklerle birbirlerinden ayrılırken, Jumpin Labs tarafından iOS 8.3 ve iPhone modelleri için hazırlanan Geronimo ise benzersiz bir deneyim ortaya koyuyor.
Oldukça sade ancak modüler bir arayüzle karşımıza çıkan e-posta uygulaması Geronimo, ilk olarak özel zaman tüneli ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu zaman tüneli e-postaları günlere göre ayırıyor ve böylece birçok karmaşanın önün geçilebiliyor. Dokunmatik ekranların tüm faydalarından yararlanabilen uygulama, e-postaları kategorize etme noktasında ise ekranın dört farklı noktasına eklenen menülerden yararlanıyor.
Bahsi geçen bu menülere e-postalar sürükle bırak tekniğiyle atılabildiği gibi, kullancılar isterlerse telefonlarının ivme ölçer birimlerinin (Örneğin telefonu sağ köşeye yatırınca silme gibi) yardımıyla da farklı işlemler gerçekleştirebiliyorlar. Apple Watch desteği ve buna uygun özel bir uygulaması bulunan Geronimo, ilginç olarak el yazıyla notlar hazırlayıp hızlıca gönderebiliyor, fotoğraf desteği veriyor ve kişilere profil fotoğrafı ataması da yapabiliyor.
Kısa bir alışma süreci sonrası hız açısında büyük fayda sağladığı söylenen Geronimo, ücretsiz olarak aşağıdan elde edilebiliyor. Tanıtım videosunu da alt tarafta izleyebilirsiniz.

Geronimo - a new mobile email experience from Nigel on Vimeo.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim