Anlık Bildirim

Exynos 7580 yeniden ortaya çıktı

Dün sizlere Samsung'un Exynos 7580 adlı yeni bir yongaseti taşıyan Galaxy S5 Neo modelini hazırladığını buradan duyurmuştuk. Öyle görünüyor ki yongaseti sadece Samsung cihazları ile sınırlı kalmayacak. 

AnTuTu üzerinde farkedilen sonuçlara göre Alcatel'in de büyük ortağı olan TCL firmasının P650M adındaki akıllı telefon modelinde Exynos 7580 yongaseti kullanılıyor. 1.6Ghz saat hızında çalışan 8 adet Cortex-A53 çekirdeği taşıdığı görülen yongasetinde Mali-T720 grafik birimi bulunuyor. 

Cihaz ise 5.6 inçlik Full HD ekran, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 12MP çözünürlüğünde arka kamera, 4.7MP çözünürlüğünde ön kamera, Android 5.0.2 işletim sistemi şeklinde özelliklere sahip. 

Yongasetinin üretim süreci bilinmiyor ancak orta seviyede kalacağı tahmin ediliyor. Bu bakımdan 28nm tercih sebebi olabilir. Samsung'un yeni bir Exynos yongaseti tanıtması en azından Galaxy Note 5 modeline kadar beklenmiyordu. Muhtemelen bu cihaz Alcatel markası altında uluslararası pazara adımını atacak ve Galaxy S5 Neo ile aynı dönemde piyasaya sürülecek.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim