Anlık Bildirim

Exynos yongasetli Galaxy Tab S 8.4 ısınma problemi yaşıyor

Exynos yongasetli Galaxy Tab S 8.4 ısınma problemi yaşıyor

Samsung'un Super AMOLED ekranı ve 6.6 mm kalınlığındaki kasası ile dikkat çeken Galaxy Tab S tablet ailesi yavaş yavaş satışa çıkmaya başladı. Ancak şimdiden bazı şikayetler gündeme geliyor. 

Rusya'da Galaxy Tab S 8.4 tablet modelini satın alan bir tüketici yazılım yüklerken veya oyun oynarken tabletin aşırı derecede ısındığını fark etmiş. Zamanla bu ısınma sorunu arka kısımda kabarmalara ve deformasyona neden olmuş.  

Tüketici herhangi bir ölçüm yapmadığı için ısı seviyesinin ne kadar yükseldiği bilinmiyor. Ayrıca Tab S forumlarında göze çarpan başka ısınma şikayeti mevcut değil. Samsung tarafından da konu ile ilgili bir açıklama gelmedi.

Bilindiği gibi Galaxy Tab  S ailesinin WiFi versiyonu Exynos 5420 yongaseti barındırırken, LTE versiyonunda ise Snapdragon 801 yongaseti yer alıyor. Sorunun sadece Exynos yongasetinden kaynaklanabileceği tahmin ediliyor. 

Galaxy Tab S serisinde bunun haricinde 2560x1600 piksel çözünürlük, 3GB RAM, 16GB artırılabilir hafıza, 8MP çözünürlükte LED flaşlı arka kamera, parmak izi okuyucu, 4900 ve 7900mAh gücünde batarya şeklinde özellikler mevcuttu.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1598 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim