Anlık Bildirim

Facebook yeni emojilerini global kullanıma açtı

Facebook bir çok kullanıcı için "Beğen" butonuyla özdeşleşmiş bir platformdu. Bugünden itibaren global anlamda yapılan yeni değişiklikle Beğen butonuna 5 yeni emoji daha eşlik edecek.
 
Bugüne kadar kötü bir paylaşım yapılsa dahi Facebook kullanıcıları bu gönderiyi kınamak ya da üzgünlüklerini ifade etmek için de beğen butonunu kullanıyordu. Herhangi bir ölüm haberi veya kötü hissiyatlı bir paylaşımı beğenmek her ne kadar normalleşse de ironik bir durum.
Bu problemi çözmek için harekete geçen Facebook ise Beğen'e alternatif olarak 5 yeni emoji daha hazırlamış durumda. Bir süredir yeni emojileri bazı pilot bölgelerde deneyen şirket bugün itibariyle global kullanımı başlatmış bulunuyor. Artık kullanıcılar beğen butonunun üzerine geldiğinde gülen, mutlu, şaşkın, üzgün ve kızgın emojileri ve kalp butonu da görebilecek.
Aktif kullanıcı sayısı 1.5 Milyara yaklaşan platform doğal olarak yeniliği tüm kullanıcılara aynı anda sunamıyor, bu yüzden eğer emojileri hala görmüyorsanız biraz daha beklemeniz gerekecek. Ülkemizde de bazı kullanıcıların görmeye başladığı yeniliğin kısa bir süre sonra tüm kullanıcılarla buluşması gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2569 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim