Anlık Bildirim

Farklı modül destekleriyle gelen akıllı gözlük: Pivothead SMART

Son zamanların en popüler teknolojik ürünlerinden akıllı gözlükler, sayı olarak artmaya ve ciddi anlamda gelişmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Indiegogo üzerinde aradığı desteği bulan Pivothead SMART, modül desteğiyle rakiplerinden ayrılıyor.
Site üzerinde koyduğu 100,000$ hedefi bitimine 38 saat kala 110,002$ seviye getiren ve başarıya ulaşan akıllı gözlük Pivothead SMART, yapı olarak normal ve güneş gözlüğü olarak iki farklı şekilde karışımıza çıkıyor. Teknik olarak ARM tabanlı işlemciye, 4GB RAM miktarına, LED gösterge sistemine, 16 GB (Micro SD desteği var) dahili depolama birimine ve akıllı telefonlar ile bağlantı için Bluetooth 4.0 ile NFC kablosuz bağlantı teknolojilerine sahip olan ürün, gövdesinin orta kesiminde ise Sony üretimi 8 mega piksel çözünürlükte bir CMOS sensörlü kamera taşıyor ve bu sayede Full HD çözünürlükte saniyede 30 kare video çekimi yapabiliyor. Dahili bataryasıyla 1 saat aralıksız çekim yapabilen, micro USB üzerinden şarj edilebilen ve arkasına takılan Fuel, Air ve Live isimli 3 farklı modül ile tercih edilebilen akıllı gözlük, Fuel modülü sayesinde 1000 mAh gücünde ekstra bir bataryaya kavuşuyor, Live modülünde Wi-Fi üzerinde canlı olarak görüntü aktarımı yapabiliyor ve son olarak Air modülüyle ise geliştiricilerin birçok farklı uygulama hazırlayabilecekleri Android işletim sistemine destek vermeye başlıyor.
Site üzerinden yapılacak 409$ bağış (Bütün modüller dahil) 2014 Nisan ayında elde edilebilen akıllı gözlük Pivothead SMART hakkında hazırlanan başarılı tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
 
Farklı modül destekleriyle gelen akıllı gözlük: Pivothead SMART
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim