Anlık Bildirim

Firefox beta, Home anasayfa tasarımını Android'e getiriyor

Firefox beta, Home anasayfa tasarımını Android'e getiriyor

Mozilla, Android işletim sistemindeki Firefox tarayıcısını bir de beta sürümü olarak geliştiricilere sunuyor ve nihai sürüm öncesi ortaya çıkacak hataları önceden gidermeyi hedefliyor. Ayrıca nihai sürüme gelecek yenilikler de beta kullanıcılarına daha önceden sunuluyor.

Hali hazırda kullanımda olan Firefox beta uygulamasına bugün önemli bir yenilik eklendi. Bu yenilik yeni bir panel tabanlı düzen içeriyor ve adı Home. Home ile kullanıcıların tarama geçmişi, sık kullanılanlar, favori siteler ve okuma listelerine hızlı ve kolay bir biçimde erişmesi hedefleniyor. 

Google haricinde Bing ve Yahoo arama motorlarını varsayılan olarak seçmek de mümkün hale getirilmiş. Bu yenilikler şimdilik ABD, Kanada ve Fransa'da geçerli olacak.

Firefox ayrıca Mac, Linux ve Windows Beta sürümleri için de Flash hariç diğer eklentilerin pasif halde gelmesini sağlayan bir yenilik yaptı. Kullanıcılar Eklentiyi Çalıştır butonu ile eklentileri aktif hale getirebiliyor. Ayrıca HTML5 uygulamalarının doğrudan Firefox tarayıcısı ile çalıştırılması için bir uygulama yöneticisi de geliştiricilere yönelik olarak beta sürümüne eklendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim