Anlık Bildirim

Fotoğraf uygulaması VSCO CAM, iOS tarafında yeni bir güncelleme aldı

Visual Supply Company tarafından geliştirilen fotoğraf uygulaması VSCO Cam, yeni özelliklerle iOS tarafında 3.0.2 sürümüne güncellendi.
iOS 6 ve üzeri cihazlarla uyumlu olarak kullanılabilen VSCO Cam, içerisinde fotoğraf temelli birçok filtre ve pozlama, sıcaklık, kontrast, kırpma ve döndürme gibi farklı düzenleme araçları barındırıyor. Oldukça modern ve olabildiğince sade bir ara yüze ile gelen uygulama, ekran üzerinden dokunarak netleme ile pozlama yapılmasına imkan tanıyor ve çekilen fotoğrafları harita üzerinde işaretleyebiliyor. Bünyesinde 10 farklı hazır düzenleme şablonu yer alan VSCO CAM, uygulama içi satın alma seçeneğiyle birbirinden farklı başka içerikler de sunabiliyor. Uygulama paylaşma tarafında ise VSCO Grid, Google+, Instagram, Facebook, Twitter ve Weibo gibi servisleri aktif olarak kullanabiliyor.
Yayınlanan 3.0.2 sürümüyle düşük depolama sorunundan kurtulan, profil resmi için yükleme göstergesi eklenen, paylaşma menüsü ve fotoğraf kredi ayarları yenilenen, PNG formatında aktarma yapabilen, VSCO Grid için harita görüntüsü eklenen ve artık e-posta onaylama ile profil fotoğrafı güncelleme sırasında meydana gelen çökmelerden kurtulan VSCO Cam, genel olarak da eskiye oranla daha hızlı çalışma gösterebiliyor.
Ücretsiz olarak elde edilen VSCO Cam uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim