Anlık Bildirim

Foursquare, tam isim ve soyisim kullanımına geçiyor


Lokasyon tabanlı paylaşım ağları arasında en popüleri olan FourSquare, gizlilik koşullarında bazı değişiklikler yaparak kullanıcılara sunma kararı aldı.

Yıl sonu itibariyle 15 milyon yeni üye kazanan ve 3 milyar check-in işlemine sahne olan FourSquare, sözleşmeyi tamamen değiştirmediğini ancak bazı değişiklikler yaptığını mail ile kullanıcılarına duyuruyor.

28 Ocak itibariyle devreye alınacak değişikliklere göre ilk olarak adın tamamı ve soyadın ilk harfi yerine ad ve soyadın tam olarak uygulama içerisinde görünmesi sağlanacak. Pek çok karşılıklığa neden olduğu için eleştirilen bu sistemden tamamen vazgeçiliyor. Burada kullanıcı gerçek adını vermek zorunda değil. Sahte de olsa isim ve soyisim uzun olarak kullanılabiliyor. Ancak bu isteğe bağlı.

İkinci olarak işletmelerin, müşterilerine yönelik daha fazla bilgi edinmesi sağlanıyor. Daha önce sadece 3 saat öncesine kadar kimlerin mekanda check-in yaptığını görebilen işletmelerin bu süre aralığı artırılmış oldu. Ancak kullanıcılar isterlerse bu seçeneğe katılmayabiliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim