Anlık Bildirim

Galaxy Alpha ülkemizde satışa sunuldu

Galaxy Alpha ülkemizde satışa sunuldu

Metal çerçevesinin yanısıra amiral gemi düzeyindeki fiyatı ile de bu yılın çok konuşulan modellerinden birisi olan Galaxy Alpha ülkemizde de satışa sunuldu.

4.7 inçlik Super AMOLED ekranında 720p çözünürlük yer alan cihaz 8 çekirdekli Exynos yongasetinden gücünü alıyor. 1.8GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A15 çekirdeği ve 1.3 GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A7 çekirdeği big.LITTLE formunda çalıştıran Exynos 5430 yongaseti beraberinde 533MHz saat hızında çalışan 6 çekirdekli Mali-T628 grafik birimini getiriyor. Yongaseti 8 çekirdeği aynı anda da çalıştırabiliyor. 

Cihazda 32GB artırılamayan hafıza, 2GB RAM, 1860mAh gücünde batarya, nabız ölçer, parmak izi okuyucu, Android 4.4.4 işletim sistemi şeklinde özellikler mevcut. Arka kamerada 12MP çözünürlükte sensöre yer verilirken, ön tarafta ise 2.1MP çözünürlükte bir kamera yer alıyor. Arka kamera Full HD çözünürlükte video kaydı yapabiliyor. Ayrıca çift antenli 5. nesil WiFi yongası mevcut. 

Galaxy Alpha modelinin satış fiyatı 1899TL olarak belirlenmiş. Bu rakam Galaxy S5 ile hemen hemen aynı seviyede. Önceki Samsung amiral gemi modellerinden ise yukarıda. Yine de Samsung üst seviye akıllı telefonlarının bir süre sonra fiyatının düşmeye başladığını hatırlatalım.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1495 kez okundu.
88 kişi, toplam 99 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim