Anlık Bildirim

Galaxy Grand Lite birkaç ay içerisinde tanıtılabilir

Galaxy Grand Lite birkaç ay içerisinde tanıtılabilir

Samsung'un ilgi gören akıllı telefonlarını seri halinde devam ettirdiğine sık sık şahit oluyoruz. Kısa bir süre önce ikinci modeline kavuşan Galaxy Grand serisi şimdi bir giriş seviyesi modele hazırlanıyor olabilir. 

Sektörden gelen bilgilere göre Galaxy Grand Lite modeli gelecek yıl Şubat ayında MWC 2014 fuarında boy göstermeye hazırlanıyor. İlk Grand modelinde ekran 5 inç ve çözünürlük 480x800 piksel iken, ikinci Grand modelinde 5.25 inç ve 720p olarak karşımıza çıkmıştı. GT-I9060 model numaralı Galaxy Grand Lite ise en başa geri dönüyor.

Modelde 5 inçlik 800x480 piksel çözünürlük bulunurken, 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemciden gücünü alıyor. 8GB depolama kapasitesi, microSD girişi, 1GB RAM, 2100mAh batarya, Android 4.2 işletim sistemi, çift SIM desteği şeklinde diğer özellikleri mevcut. Model siyah, yeşil ve turuncu renk seçeneklerine sahip olacak. 

Galaxy Grand serisi genelde Asya ve Ortadoğu bölgesinde popüler olduğu için Galaxy Grand Lite modelinin de Mart ayında yine bu bölgede satışa sunulması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1211 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim