Anlık Bildirim

Galaxy Note 3 modelinde optik imaj dengelemeye yer verilmeyebilir

Galaxy Note 3 modelinde optik imaj dengelemeye yer verilmeyebilir

Samsung'un 4 Eylül tarihinde tanıtmaya hazırlandığı Note ailesinin yeni üyesi Galaxy Note 3 modeli için geri sayım devam ederken, model ile ilgili iddiaların da ardı arkası kesilmiyor. 

Galaxy S4 ile benzer donanım ve tasarım çizgisi taşıyacak olması beklenen Galaxy Note 3'te farklı olarak optik imaj dengeleme - OIS özelliğinin kamera sensörünü destekleyeceği dile getirilmişti. 

Lumia 1020, Xperia Z One gibi kamera odaklı modellerin ilgi görmeye başladığı bir dönemde kamera birimini güçlendirmek isteyen Samsung'un bu planları iddialara göre suya düşmüş durumda.

Güney Koreli kaynakların verdiği bilgiye göre Samsung ilk partide 10 milyon Galaxy Note 3 sevkiyatı planlarken, tedarik zincirinin OIS destekli kamera sensörünü bu rakama yetiştirmesi pek mümkün görünmüyor. Ortaya çıkan problem nedeniyle Samsung'un sevkiyat rakamını düşürme veya OIS özelliğini komple iptal etme seçeneği arasında kaldığı belirtiliyor.

Ancak Galaxy Note akıllı telefonlarının giderek daha fazla ilgi görmesi ve Galaxy Note 3 modeline de büyük bir ilginin olacağı düşünesi Samsung'un herhangi bir stok sıkıntısı yaşanmasına razı olmaması sonucunu doğurdu. Bu bakımdan OIS özelliği Galaxy Note 3 modelinden komple kaldırıldı.

Galaxy S4 Zoom modeli ile hali hazırda bu özellikleri fazlasıyla sunan Samsung, gelecek yıl ise çok daha iddialı bir kamera modülü ile karşımıza çıkacak. Firma OIS destekli 16MP çözünürlükte bir kamera modülünü Galaxy S5 modelinde kullanmayı planlıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1391 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim