Anlık Bildirim

Galaxy Note III ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Galaxy Note III ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Samsung'un Galaxy Note serisi akıllı telefonlarıan ekleyeceği yeni amiral gemi modeli Galaxy Note III ile ilgili yeni bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. 

Bugüne kadar gündeme gelen iddialarda 5.99 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, plastik OLED panel, Exynos 5 Octa işlemci, Mali-T450 grafik birimi, farklı bir kasa materyali şeklinde özellikler belirtilmekteydi. Yeni paylaşılan iddialar ise Samsung'un bu cihazı en çok arzu edilen model haline getirmek istediği yönünde.

Galaxy Note III modelinin ekran çerçevesinin çok ince olacağı belirtilirken, firma şu anda esnek ekran kullanıp kullanmama konusunda bir karar vermeye çalışıyor. Eğer plastik alt katmanlar hacimli üretime hazır değilse firma standart 5.99 inçlik SAMOLED panelle yoluna devam edecek. Samsung ekranı büyütse de kompakt yapıyı koruyacak ve Galaxy Mega 5.8 benzeri ölçülere yaklaştıracak. Galaxy Mega 5.8'in ölçüleri hatırlanacağı üzere 162.6 x 82.4 x 9 mm şeklindeydi.

Samsung'un Galaxy S4 modelinde kullandığı ve mavi pikselleri daha büyük ve daha az sayıda kullanarak parlaklık ve canlılığı üst seviyeye çıkardığı elmas piksel dizilimine bu modelde de yer vereceği belirtiliyor. 

Samsung Galaxy Note III modeli için Phablet cihazlarına özgü fonksiyonlar sunan yeni bir TouchWiz Nature arayüzü geliştiriyor ve arayüz stylus kalem ile birlikte büyük boyutlu bir ekranda en iyi deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Kaynaklar Galaxy Note III modelinin Ağustos sonundaki IFA 2013 fuarı ile aynı zamanda ayrı bir etkinlikte veya fuar içerisinde tanıtılmasını bekliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1788 kez okundu.
33 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim