Anlık Bildirim

Galaxy S4 Active ile ilgili bir video ortaya çıktı

Galaxy S4 Active ile ilgili bir video ortaya çıktı

Samsung'un bu yıl Galaxy S4 modeline ağırlık vereceği ve pek çok farklı versiyonunu piyasaya süreceği farklı kaynaklardan gelen bilgilerle ortaya çıktı. Bunlardan birisi geleneksel S4 Mini iken diğeri suya ve toza dayanıklı Galaxy S4 Active ve sonuncusu da 16.1MP çözünürlükte sensör barındıran Galaxy S4 Zoom.

Dün Galaxy S4 Active cihazının prototipini elde ettiğini ileri süren kaynaklar bazı görseller paylaşmıştı. Bu kez bir kısa video da internette ortaya çıktı.

Hırvat kaynaklı olduğu belirtilen videoda Galaxy S4 Active'in kısa bir çalışma süreci gösteriliyor. Modelde fiziksel tuşlar ve arka kırmızı kaplama dikkat çekiyor. 

Donanım olarak Galaxy S4'ten farkı olmadığı düşünülen Galaxy S4 Active modelinin aslında önemli değişiklikler içerdiği ortaya çıkmaya başladı. Modelde çift çekirdekli Snapdragon S4 MSM8960 işlemcisinin kullanıldığı belirtiliyor. Kamera ise 8MP çözünürlüğe indirgenmiş. Çözünürlük Full HD iken ekranın Super AMOLED olup olmadığı bilinmiyor. Bu açıdan Galaxy S4 donanımını modele özgü olarak kalacak.

Modelin kısa süre içerisinde dayanıklılık sertifikalarını aldıktan sonra ay sonu veya gelecek ay başında pazara sunulması bekleniyor.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1770 kez okundu.
18 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim