Anlık Bildirim

GeForce GTX 650 Ti Boost lanse edildi

GeForce GTX 650 Ti Boost lanse edildi
Nvidia bugün yaptığı açıklama ile 200 dolar altı fiyat segmentini hedef aldığı yeni ekran kartı  GeForce GTX 650 Ti Boost'u duyurdu. Kepler mimarisini kullanan ve 28nm fabrikasyon süreci ile hazırlanan GK106 grafik yongasının güç verdiği ekran kartı, genel olarak GeForce GTX 650 Ti ve GeForce GTX 660 arasına konumlanacak bir kart olarak gösterilebilir.
GeForce GTX 650 Ti ile aynı paralel işlemci ya da Nvidia'nın deyimiyle CUDA çekirdeğine sayısına ve GeForce GTX 660 gibi 192-bit bellek veri yolu desteğine sahip olan ekran kartına, 768 adet paralel işlem birimi, 64 adet doku ünitesi ve 24 ROP birimi eşlik ediyor. 2GB GDDR5 bellekle donatılan ve adından da anlaşılabileceği üzere GPU Boost özelliğini destekleyen ekran kartının grafik birimi standart olarak 980MHz, Boost özelliği devreye girdiğinde ise 1033MHz'de bellekleri ise 6008MHz'de görev yapıyor.
Çalışma frekansları itibariyle 144GB/sn bellek bant genişliği sunan ekran kartı, referans tasarım itibariyle standart bir görünüm sunarken, fark yaratman isteyen üreticiler özelleştirilmiş modeller üzerinde duruyorlar.  Daha yüksek performans için SLI teknolojisi üzerinden çoklu GPU kurulumuna olanak tanıyan ekran kartı görüntü aktarımı içinse çift DVI bir adet HDMI ve bir adet DisplayPort konnektörüne yer veriliyor. 
1GB GDDR5 bellekli versiyonu 150 dolar, 2GB GDDR5 bellekli versiyonu ise 170 dolardan satışa sunulacak GeForce GTX 650 Ti Boost'un kısa süre içerisinde raflardaki yerini alması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim