Anlık Bildirim

Geliştiriciler iOS6 ile gelen haritalar uygulamasına toplu taşıma desteği ekledi

iOS6 ile birlikte Google'a olan bağlılığını azaltmak adına kendi haritalar servisine yer veren Apple, yeni Haritalar uygulamasındaki pek çok eksikliğin olduğu konusunda birçok kişi hemfikir.

Apple'ın Haritalar uygulamasının eksikliklerinden en çok dikkat çekenlerden biride toplu taşıma desteğinin bulunmaması. Apple, bu konudaki bu konudaki eksikleri kapatmaları için uygulamanın ilk sürümünden bu yana işi geliştiricilere bırakmış durumda. Öyle ki, geliştiriciler Haritalar uygulamasının bu eksikliğini kapatmak için şimdiden çalışmalarını Apple'ın onayına sunmuş durumda. Bu konudaki çalışmalarını ilk olarak Apple'a sunan geliştiriciler ise Simon Maddox ve Jesse Vincent oldu.

Simon Maddox, Google Transit adlı eklenti ile iOS6’daki Haritalar uygulamasına toplu taşıma desteği kazandırırken, Jesse Vincent'te aynı özellikleri taşıyan bir çalışma sunmuş durumda. Söz konusu çalışmaların tüm iOS6 kullanıcıları tarafından kullanılabilmesi için Apple'ın bunlara onay vermesi gerekiyor. Ancak, Maddox'a göre bu konuda Apple'dan onayın gelmesi düşük bir ihtimal. Dolayısıyla, söz konusu çalışmaların şu an için sadece geliştiricilerin kullandığı bir sistem kalacak gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim