Anlık Bildirim

Gigabyte’dan RGB aydınlatmalı GeForce GTX 960 Xtreme

Hem üst seviye performans sunan hem de canlı bir RGB aydınlatma sahibi ekran kartı arayanlar için Gigabyte, yeni bir GeForce GTX 960 Xtreme versiyonu hazırlıyor.

Gigabyte’dan RGB aydınlatmalı GeForce GTX 960 Xtreme Tam Boyutta Gör
Grafik mimarisi tasarımcıları ve üretici ortakları, önümüzdeki aydan itibaren yeni nesil ekran kartları için son hazırlıklarını yaparken, mevcut mimarileri barındıran farklı modeller de eksik olmuyor. Yeni model GTX 960 tabanlı.

Gigabyte GeForce GTX 960 Xtreme adındaki ekran kartı, GV-N960XTREME-4GD model numarasıyla pazarlanacak. Kart hem hız aşırtma hem de oyun modlarında agresif frekans değerlerine yer vermesiyle, Xtreme ünvanına layık görülmüş. Ayrıca ekstradan bir de RGB aydınlatma özelliği yer alıyor.

Maxwell tabanlı ekran kartı, hız aşırtma modunda taban frekans 1304MHz, aşırtılmış frekans 1367MHz ile gelirken, oyun modunda ise taban frekans 1279MHz, aşırtılmış frekans 1342MHz şekline bürünüyor. Gigabyte, referans tasarıma göre yüzde 10 performans artışı sağladığını ifade ediyor. 4GB GDDR5 bellek modülü, 128-bit veri yolunda ve 7010MHz frekansında çalışıyor.

Kart üzerinde 3 adet DP1.2 bağlantısı, 1 adet HDMI 2.0 bağlantısı ve bir adet DVI-I bağlantısı yer alırken, en fazla 4 ekrana kadar görüntü çıkışı sağlanabiliyor. 400 Watt güç kaynağı gerektiren kart, 1 adet 8-pinli ve 1 adet 6-pinli bağlantılardan enerjisini karşılıyor.

WindForce 2X soğutma sisteminde, fanlar birbirinin aksi yöne dönerek daha iyi hava akışı sağlarken, saf bakır ısı boruları da ısıyı en iyi şekilde dışarı atıyor. Kartta kullanılan bileşenler, en üst seviye dayanıklılığa sahip. RGB aydınlatma sistemi de 16.8 milyon renk ile sayısız efekt oluşturmanızı sağlıyor. Kart, önümüzdeki günlerde satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim